MAGNA Auto Detailing Studio

Teerwäsche A 1l

391010,391001
1450,00
RSD
Sredstvo za uklanjanje bitumena i katrana „A"
Posebno sredstvo za čišćenje na bazi rastvarača za lako uklanjanje katrana i bitumena. Pogodno je za primenu na svim površinama putničkih vozila, komunalnih vozila, četkama za pranje vozila, podovima u radionicama itd. koji su otporni na rastvarače. Ne sadrži halogene ugljenovodonike. Poseduje dozvolu kompanije „Daimler" za primenu.

Oblasti primene
Površine putničkih i komunalnih vozila, četke za pranje vozila, podovi u radionici, mašine itd. koji su otporni na rastvarače.

Saveti za primenu
Naneti sredstvo u čistom obliku na suvu površinu, ostaviti da malo deluje, po potebi dodatno tretirati površine manuelnim putem i ispariti pomoću uređaja koji radi pod visokim pritiskom ili obrisati platnenom krpom

Upozorenje
Izbegavajte da sredstvo dospe u površinske i podzemne vode, kao i u tlo. Ne dozvoliti da sredstvo dospe u kanalizaciju. Istovremena upotreba ovog sredstva i emulgirajućih supstamci (prečistači) ometa separaciju u separatoru ulja. Pre upotrebe proverite podobnost i kompaktibilnost.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda