MAGNA Auto Detailing Studio

Micro Cut M3.02

403250, 403001
2050,00
RSD
Mikro abrazivna politura bez silikonskog ulja
Pasta za poliranje za dobijanje ogledalskog sjaja uz eliminisanje efekta „holograma" Micro Cut M3.02 je mašinski mikro polirajući sastav poslednjeg pokoljenja namenjen za dugotrajno uklanjanje polirane „koprene", „holograma", sitnih ogrebotina i prugastih slojeva veličine zrnaca do 3.000 za sve sisteme lakova (uključujući lakove otporne na pojavu ogrebotina). Zahvaljujući upotrebi visokospecijalizovanih, super homogenih abrazivnih materijala čak i na tamnim i sličnim osetljivim tonovima lakiranih površina u ekstremalnim uslovima osvetljenja kao rezultat završne obrade dobija se ogledalski sjaj i otpornost. Efekat „holograma" i sitne ogrebotine uklanjaju se mehaničkim putem, a ne prekrivaju se kao što je uobičajeno. Politura za dobijanje ogledalskog sjaja uz uklanjanje efekta „holograma" Micro Cut M3.02 je izuzetno ekonomična, dobro se polira i skida se bez ostataka.
Cut- 3,2
Sjaj- 9,0

Oblasti primene
Lakirane površine putničkih vozila, komunalnih vozila, motocikala itd.

Saveti za primenu
Da bi ste dobili optimalne rezultate savetujemo vam da tretiranje površina vršite našim brendiranim Micro Cut Pad koji je namenjen za uklanjanje efekta „holograma" i pomoću ekscentrične mašine za poliranje sa prinudnim okretanjem (na primer, Makita PO5000C, maksimalni broj obrtaja). Kao alternativa moguće je tretiranje pomoću rotirajuće mašine za poliranje u kombinaciji sa našim Micro Cut Pad namenjenim za eliminaciju efekta „holograma". Isušene ili nove sunđere pre upotrebe treba natopiti politurom. Isključenom mašinom za poliranje ravnomerno naneti polituru na površinu koja se tretira, a zatim laganim pokretima ispolirati je unakrsnom metodom sve dok se ne formira providni film, odnosno sve dok se prisutni aluminijum oksid potpuno ne raspadne. Sunđeri koji se koriste za nanošenje ovog proizvoda se ne mogu upotrebljavati za nanošenje drugih proizvoda. Savetujemo va da za uklanjanje ostataka politure bez stvaranja ogrebotina i tankih linija upotrebljavate našu brendiranu krpu od mikrovlakana „Profi-Microfasertuch" bez preklopnih spojeva narezanu ultrazvukom.

Upozorenje
Pre upotrebe promućkati. Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost. Ne upotrebljavati na zagrejanim površinama. Zaštititi od mraza i velikih vrućina.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda