MAGNA Auto Detailing Studio

Fine Cut F6.01.

405250, 405001
2000,00
RSD
Sitnozrnasta abrazivna politura bez silikonskog ulja
„Pametna" pasta za poliranje poslednje generacije sa jedinstvenim kvalitetom aluminijum oksida. „Intelektualna" granulacija obezbeđuje trenutno potpuno uklanjanje ogrebotina nastalih prilikom prolaska kroz tunel za pranje vozila i drugih sličnih tragova eksploatacije i daje lakiranom premazu duboki trajni sjaj. Ostaci od brušenja materijalima za brušenje sa granulacijom veličine 2.500 lako se uklanjaju. Zato sitnozrnasta abrazivna pasta Fine Cut F6.01 najbolje odgovara za upotrebu pri završnoj obradi lakiranih površina sa slabim i jakim tragovima atmosferskog uticaja. Istako tako, odlična je i za tretiranje lakova otpornih na ogrebotine.
Cut- 6,0
Sjaj- 7,0

Oblasti primene
Lakirane površine putničkih automobila, komunalnih vozila, motocikala i dr.

Saveti za primenu
Sitnozrnastu abrazivnu pastu naneti na materijal za brušenje (Fine Cut Pad ili krznena krpa „Lammfell-Pad) i na tretiranoj površini koja je prethodno očišćena ispolirati je pomoću mašine za poliranje ukrštenom metodom pri maksimalnoj brzini okretanja 2.000 obrtaja/min. Efekat čišćenja može varirati u zavisnosti od pritiska na materijal za brušenje koji se koristi i od broja obrtaja. Na početku procedure brušenja savetujemo da se tretiranje obavlja većim pritiskom pri manjem broju obrtajima. U toku rada smanjiti pritisak i polirati površinu sve dok se ne dobije ogledalski sjaj pri povećanoj brzini okretanja. Ostaci politre se mogu lako ukloniti pomoću naše salfete od mikrovlakana „Profi" narezane ultrazvukom. Slučajno stvoreni „veo" ili tragovi poliranja se uklanjaju pomoću naše politure za ogledalski sjaj uz eliminisanje efekta „holograma" Micro Cut M3.02.

Upozorenje
Pre upotrebe promućkati. Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost. Ne koristiti na zagrejanim površinama. Zaštiti od uticaja mraza i velikih vrućina.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.


Made on
Tilda