MAGNA Auto Detailing Studio

Heavy Cut H8.02

312001
6000,00
RSD
Još više sjaja!
Veča radna površisa sa jednom turom paste.
Perfektna kombinacija sa novim Heavy Cut sunđerami uz koriščenje DA mašina.
Savršena sa Vunom Koch-Chemie uz korišćenje Roto-Mašina

Inovativna pasta za poliranje Heavy Cut H8.02 je namenjena za brzu rehabilitaciju lakiranih površina sa velikim tragovima nastalim uticajem atmosferskih pojava, za uklanjanje dubokih ogrebotina i za efikasno uklanjanje vodene magle od poliranja i prugastih tragova nastalih poliranjem zrncima veličine 1.200. Zahvaljujući prisutstvu jako homogenizovanih abrazivnih agensa politura Heavy Cut 8.02 obezbeđuje veoma visoki kvalitet brušenja uz visoki stepen sjaja. Spremna je za dugotrajno poliranje bez adhezije uz neznatno stvaranje prašine. Idealna je za sve tipove lakiranih površina (kako mekanih, tako i površina koje su otporne na pojavu ogrebotina).
Cut- 8,5
Sjaj- 5,0

Oblasti primene
Lakirani premazi potničkih vozila, komunalnih vozila, motocikala itd.

Saveti za primenu
Tretiranje površina vršiti unakrsnom metodom pomoću rotacione mašine za poliranje i krznene krpe za poliranje od jagnjeće kože „Lammfell-Pad" (pri prugastim tragovima sa granulacijom 1.500 – 2.500) ili Heavy Cut Pad (pri prugastim tragovima sa granulacijom 2.500 – 5.000). Abrazivnu polituru treba tretirati pri srednjoj frekvenciji obrtaja i srednjim pritiskom). Izvanredan izgled površine se postiže zahvaljujuću dopunskom poliranju pomoću politure za dobijanja ogledalskog sjaja uz uklanjanje efekta „holograma" Micro Cut M3.02.

Upozorenje
Pre upotrebe promućkati. Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost. Ne upotrebljavati na zagrejanim površinama. Profesionalni korisnici mogu na svoj zahtev dobiti Sertifikat sigurnosti materijala. Zaštititi od mraza i velikih vrućina.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.
Made on
Tilda