MAGNA Auto Detailing Studio

Vorreiniger B NTA-frei

248023
950,00
RSD


Sredstvo sa visokom koncentracijom, bez fosfata, alkalno sredstvo sa visokom sposobnošću obrazovanja pene za predpranje putničkih i teretnih vozila. Kombinacija visokokvalitetnih kompleksnih supstanci i specijalnih tenzida momentalno razlaže ukorenjenu prljavštinu – tragovi od insekata, ptičji izmet, prljavština nastala agresivnim delovanjem životne sredine i prljavština na felnama i stoga je dosta idealno za primenu u autoperionicama sa velikom frekventošću posetiilaca, kao i za bezkontaktno pranje pod visokim pritiskom. Posebni antikorozijski inhibitori obezbeđuju visoku kompaktibilnost materijala sa osetljivim delovima kao, na primer, delovi od anodiranog aluminijuma. Sredstvo je najpogodnije za deparafinisanje sopolimera.
Kiselost (pH-vrednost): 13,1

Oblasti primene
Putnička vozila, komunalna vozila, građevinske mašine, čelične felne i aluminijumske felne ofarbane premazom otpornim na alkalije.

Saveti za primenu
- predpranje: od 1:30 do 1:50.
- pranje felni: od 1:3 do 1:10.
- deparafinisanje sopolimera: 1.5 do 1:10.
- samoposlužno pranje vozila pod visokim pritiskom: 1:300.
Naneti na čitavu površinu i ostaviti izvesno vreme da deluje, a nakon toga isprati temeljno površinu pomoću uređaja za pranje pod visokim pritskom.

Upozorenje
Ne upotrebljavati na zagrejanim površinama. Ne dozvoliti da se isuši. Pre upotrebe proverite pogodnost i kompaktibilnost.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.
Made on
Tilda