MAGNA Auto Detailing Studio

Hand Wax W0. 01

426175
10500,00
RSD
12454,00
RSD
Zaptivno sredstvo od karnauba voska
Zaptivno sredstvo od voska iz kategorije Premium sa odličnim vodonepropusnim svojstvima koje obezbeđuje vlažni sjaj lakiranoj površini. U sastavu Hand Wax W0.01 se nalazi visokokvalitetni vosak od palme karnauba koji hermetizuje površinu koja se tretira i obezbeđuje joj efikasnu i dugotrajnu zaštitu. Površinski aktivne komponente voska eliminiše sitne ogrebotine stvarajući pritom idealno ravnu površinu sa veoma visokom hidrofobnošću. Voštano zaptivno sredstvo vraća boji prvobitni izgled i daje lakiranoj površini duboki brilijantni sjaj. Hand Wax W0.01 se nanosi na lakiranu površinu veoma tankim slojem i stoga je veoma ekonomično pri upotrebi.

Oblasti primene
Lakirane površine i površine spoljnih plastičnih delova putničkih vozila, teretnih prevoznih sredstava, autobusa, motocikala itd.

Saveti za primenu
Prema detaljnom uputstvu za proizvod

Upozorenje
Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda