MAGNA Auto Detailing Studio

Micro Cut & Finish P3.01

404250, 404001
2100,00
RSD
Mikro abrazivna smesa za poliranje sa karnauba voskom
Micro Cut & Finish je pasta za poliranje poslednjeg pokoljenja namenjena za trajnu eliminaciju prugastih linija, holograma, sitnih ogrebotina, tankih slojeva i brušenje zrncima veličine 3.000 na svim sistemima boja (uključujući i otporne na ogrebotine) uz istovremeno dugotrajno zaptivanje sa visokim stepenom sjaja i glatkoće. Upotrebom visoko specijalizovanih i veoma homogenih abrazivnih tela stvara se permanentni blistav sjaj u ekstremnm uslovima osvetljenja čak i u tamnim i sličnim osetljivim nijansama. Hologrami i sitne ogrebotine se eliminišu mehaničkim putem ali se ne prekrivaju, kao što je to uobičajeno. Smesa Micro Cut & Finish je ekonomična, laka za poliranje i za skidanje. Smesa sadrži karnauba vosak i neisparljive silikone.
Cut- 3,2
Sjaj- 9,5

Oblasti primene
Lakirane površine putničkih vozila, komunalnih vozila, motocikala itd.

Saveti za primenu
Za dobijanje optimalnih rezultata preporučujemo vam da koristite naš Micro Cut Pad i mašinu za orbitalno poliranje sa prinudnom rotacijom (na primer Makita PO5000C, najveća brzina). Kao alternativa može se koristiti rotirajuća mašina za poliranje u kombinaciji sa našim Micro Cut Pad. Isušene ili nove sunđere pre upotrebe treba natopiti politurom. Isključenom mašinom za poliranje ravnomerno naneti polituru na površinu koja se tretira, a zatim laganim pokretima ispolirati unakrsnom metodom sa srednjim pritiskom. Nakon toga polirati sa niskim pritiskom. Sunđeri koji se koriste za nanošenje ovog proizvoda se ne mogu upotrebljavati za nanošenje drugih proizvoda. Savetujemo va da za uklanjanje ostataka politure bez stvaranja ogrebotina i tankih linija upotrebljavate našu brendiranu krpu od mikrovlakana „Profi-Microfasertuch" bez preklopnih spojeva narezanu ultrazvukom

Upozorenje
Pre upotrebe promućkati. Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost. Ne upotrebljavati na zagrejanim površinama. Zaštititi od mraza i velikih vrućina.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda