MAGNA Auto Detailing Studio

Spray Sealant S0.02 500ml

427500
3000,00
RSD
3296,00
RSD
Vodonepropustivi sprej za poliranje za dobijanje sjaja lakiranih površina
Efikasan zaštitni sprej za brzo i jednostavno dobijanje sjajne površine sa baršunastim efektom. Značajno osvežava boju farbe, a njegove zaptivne komponente obezbeđuju idealni vodoodbijajući efekat.

Oblasti primene
Lakirane površine na vozilima, nameštaju, motociklima itd.

Saveti za primenu
Nanesite sprej jedan ili puta na očišćenu i suvu lakiranu površinu. Velike površine, kao što su hauba i krov tretirajte korak po korak, po sekcijama. Dozvolite da se sredstvo malo osuši i ispolirajte površinu čistom platnenom krpom od mikrovlakana. Ne dozvolite da se sredstvo potpuno osuši na površini. Tretirano vozilo se isti taj dan ne sme prati uz upotrebu hemikalija.

Upozorenje
Pre upotrebe promućkati. Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost. Zaštititi od mraza i velikih vrućina. Na zahtev profesionalnog korisnika može se dobit bezbedonosni list za materijale.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda