MAGNA Auto Detailing Studio

Active Foam

2820101/282010
1100,00
RSD
Aromatična intenzivna pena
Intenzivna aromatična pena sa visokom koncentracijom koja ne sadrži fosfat i nitrilotriacetic kiselinu je namenjena za pranje automobila u portalskim perionicama, autoperionicama, samoposlužnim perionicama, kao i za ručno pranje. Preveliki udeo anionskih površinski aktivnih supstanci dovodi do intenzivnog stvaranja pene, omogućava efikasno čišćenje, zaštitu laka, podržava automatsko čišćenje, a isto tako povećava radni vek četke. Plemenita i postojana aroma sandalovog drveta stvara jak osećaj uživanja u istoj. Optimalna je i za upotrebu u biološkim objektima za prečišćavanje tehničke vode. U skladu sa normartivnim aktima Udruženja autoproizvođača Nemačke (VDA) ova pena je hemijski preparat kategorije А: period izlagaanja maks. 5 min, maksimalna radna koncentracija 1:100.

Oblasti primene
Portalne perionice, tuneli za automatsko pranje, samouslužne perionice, ručno pranje i dr.

Saveti za primenu
Uz pomoć pumpe za dozatorom naneti penu u čistom ili razblaženom stanju u proporciji do 1:10. Preporučeni utrošak za jedno putničko vozilo: pena i samosulužne perionice: 3-8 ml. Šampon: 1-3 ml. Ručno pranje: 1:300. Zbog povećane viskoznosti proizvoda (slabija produktivnost pumpi sa dozatorom ) ista, po potrebi, treba da se prethodno razblaži. U skladu sa normartivnim aktima Udruženja autoproizvođača Nemačke (VDA) ova pena je hemijski preparat kategorije А: period izlaganja maks. 5 min, maksimalna radna koncentracija 1:100.


Upozorenje
Ne dozvoliti da se osuši. Pre koriščenja proveriti pogodnost i kompaktibilnost.


Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretni slučaj primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda