MAGNA Auto Detailing Studio

Twin Shampoo

177033
750,00
RSD
Univerzalni auto šampon
Koncentrisano sredstvo bez fosfata i nitrilotrisirćetne kiselne, mirisni kombinovani proizvod (pena i šampon) za primenu u portalskim perionicama, sistemima za pranje, samouslužnim autoperionicama, kao i za ručno pranje. Visoka proporcija tenzida garantuje obimnu penu, intezivno pranje i čišćenje sa zaštitom farbe, poboljšava održavanje i produžava trajanje čekinje četki. Odabrani amfoterni tenzidi optimalno pripremaju sušenje. Specijalne premijum arome pružaju prijatan voćni miris. Optimalan je i za upotrebu u objektima za biološku obradu tehničke vode. Uz saglasnost firme Daimler. Brzo odvajajuće sredstvo testirano u skladu sa ÖNORM 5106 (test koncentracije 0.1% mase). U skladu sa normartivnim aktima Udruženja autoproizvođača Nemačke (VDA) ovaj proizvdd je kategorije А.
Kiselost (vrednost pH): 8,0

Oblasti primene
portalske perionice, sistemi za pranje, samouslužne autoperionice, ručno pranje.

Saveti za primenu
Koristite dozirnu pumpu za nanošenje nerazređenog sredstva ili razređenog u odnosu 1:10. Preporučena doza za pranje po vozilu: pena, za samouslužne autoperionice: 5-12 ml, ručno pranje 1:200.

Upozorenje
Ne dozvoliti da se osuši. Pre upotrebe proverite postojanost boje i kompatibilnost.


Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda