MAGNA Auto Detailing Studio

Plast Star Siliconölfrei 1l

173001
2200,00
RSD
Proizvod Premium klase za negu spoljašnje plastike bez silikonskih ulja
Sredstvo iz kategorije Premium u oblasti sredstava za održavanje proizvoda od plastike bez silikonskog ulja. Obezbeđuje održavanje i zaštitu mesecima i izuzetno je otporan na ultraljubičasto zračenje. Zahvaljujući specijalnom sistemu komponenata za održavanje (mikro emulzija) koji se čvrsto vezuje sa tretiranom površinom, a tretirami delovi vraćaju svoj prvobitini izgled sa polumat sjajem. Sprečava zamrzavanje zaptivke vrata. Izuzetno dug životni vek, brzo i jednostavno tretiranje i prijatna aroma čine proizvod Plast Star siliconölfrei neprevaziđenim. Optimalan je i za gume i gumene delove. Poseduje dozvolu kompanije „Daimler" za primenu.

Oblasti primene
Spoljni delovi od plastike i gume, gume zaptivke vrata itd.

Saveti za primenu
Pomoću sunđera ravnomerno nanesite sredstvo na očišćene, suve površine, temeljno protrljajte i ostavite da se potpuno osuši.

Upozorenje
Ne upotrebljavajte sredstvo na površinama čija glatkoća je nepoželjna, na primer na pedalama, volanu, gumama itd. Pre upotrebe proverite postojanost boje i kompaktibilnost.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.


Made on
Tilda