MAGNA Auto Detailing Studio

Super Foam

396011
1090,00
RSD
Pena za čišćenje za stanice za samoposlužne autoperionice
Alkalna, aktivna pena sa visokom sposobnošću stvaranja pene i intenzivnom aromom voća za primenu u samoposlužnim perionicama i penogeneratorima. Pena za čišćenje Super Foam će vam pružiti neuporedivo iskustvo čiščenja automobila penom i na duže vreme će napuniti prostor za pranje svojom prijatnom aromom. Njena alkalna vrednpst РН i visokoefikasna formula omekšavaju jake prljavštine garantujući time duboko čišćenje površine. Pena uvlači u sebe svu prljavštinu i lako se ispira vodom. Na taj način se vozilo temeljno čisti pod visokim pritiskom bez ikakvog rizika da će doći do oštećenja lakirane površine istog. Kategorija A, u skladu je standardima Udruženja autoproizvođača Nemačke (VDA) sa vremenom reakcije maks. 5 min. i maksimalnom radnom koncentracijom 1:50.
Kiselost (pH-vrednost): 12

Oblasti primene
Samoposlužne autoperionice, pištolji za penu itd.

Saveti za primenu
Za dozirne pumpe u samoposlužnim autoperionicama savetujemo vam da upotrebljavate sredstvo za pranje u količini od 30-50 ml/min. Za penogeneratora savetujemo korišćenje rastvora sa koncentracijom 1:50 - 1: 100. Kategorija A, u skladu je standardima Udruženja autoproizvođača Nemačke (VDA) sa vremenom reakcije maks. 5 min. i maksimalnom radnom koncentracijom 1:50.

Upozorenje
Ne dozvoliti da se osuši. Pre upotrebe proverite podobnost i kompaktibilnost.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda