MAGNA Auto Detailing Studio

Gentle Snow Foam 1,0l

383001
2200,00
RSD
Ph-neutralna pena za čišćenje sa visokim stepenom obrazovanja pene i jedinstvenom aromom višnje može se koristiti kao snežna pena za prethodno pranje uz nanošenje pomoću pištolja za penu ili sprej raspršivača, a takođe kao šampon za ručno pranje vozila. Nežna snežna pena stvara ravni, dobro navlaženi pokrivač od pene koji prijanja na celu površinu omogućavajući pritom dugo vreme nanošenja. Zahvaljujući neutralnoj formuli рН ne izaziva koroziju površina natopljenih voskom ili hermetičkih površina. Nežna snežna pena može da se obogati sa Green Star (zelenom zvezdom) radi stvaranja aktivne pene za brzo uklanjanje uporne prljavštine i insekata.

Oblasti upotrebe
Automobili, motocikli, kamping vozila i td,.

Preporuke za upotrebu
Snežna pena: Naliti oko 20 ml snežne pene u 1 litar vode i naneti penu na vozilo pomoću raspršivača pene. U slučaju potrebe koristite rukavice za pranje auta ili slično sredstvo i isperite vodom. Ručno pranje: Nalijte 50 ml u 10 litara vode, očistitie vozilo pomoću rukacica za pranje auta i isperite vodom. Isto tako, idealan za nanošenje pene je i pištolj za penu. Aktivna pena: Nalijte 10-30 ml Green Star (zelene zvezde) u prethodno promešan rastvor snežne pene.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.
Made on
Tilda