MAGNA Auto Detailing Studio

PreWash B

303011
750,00
RSD
Sredstvo za pranje vozila i uklanjanje tragova od insekata
Sredstvo sa visokom koncentracijom, bez fosfata sa visokim sadržajem alkalija za predpranje putničkih i teretnih vozila. Visoki udeo kompleksnih supstanci, tenzida i specijalnih aditiva rastvara momentalno ukorenjenu prljavštinu – tragovi od insekata, ptičji izmet, prljavština nastala agresivnim delovanjem životne sredine i prljavština na felnama i stoga je dosta idealno za primenu u autoperionicama sa kratkim vremenom reakcije (na primer, ekspres pranje), kao i za alkalno čišćenje prostorija za pranje. Osim toga, optimalno je i za primenu u objektima za biološku preradu tehničke vode. U skladu sa normativnim aktima Udruženja autoproizvođača Nemačke (VDA) ovaj proizvod spada u hemjske preparate kategorije В sa vremenom reakcije maks. 1 min. i maksimalnom radnom koncentracijom 1:100.
Kiselost (pH-vrednost): 13,9

Oblasti primene
Putnička vozila, komunalna vozila, građevinske mašine, čelične felne i aluminijumske felne ofarbane premazom otpornim na alkalije, podovi i zidovi prostorija za pranje.

Saveti za primenu
U zavisnosti od količine prljavštine: predpranje: od 1:30 do 1:100. Pranje felni: od 1:4 do 1:20. Naneti na čitavu površinu i nakom maksimalno 1 minute temeljno ije sprati pomoću uređaja za pranje pod visokim pritskom. Čišćenje prostorija za pranje: od 1:2 dо 1:15. U skladu sa normativnim aktima Udruženja autoproizvođača Nemačke (VDA) ovaj proizvod spada u hemjske preparate kategorije В sa vremenom reakcije maks. 1 min. i maksimalnom radnom koncentracijom 1:100.

Upozorenje
Ne upotrebljavati na zagrejanim površinama. Ne dozvoliti da se osuši. Pre upotrebe proverite postojanost boje i kompaktibilnost.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda