MAGNA Auto Detailing Studio

Motorplast, 500ml

236500, 236005
1430,00
RSD
Specijalni konzervans za motor
Vodonepropustivi konzervans sa prirodnim sjajem i prijatnom aromom je namenjen je za koriđćenje na motorima, delovima kućišta, gumenim crevima i agregatima putničkih vozila, komunalnih vozila itd. Tretiranim površinama se vraća prvobitni izgled. Usled potpunog isušivanja (nepostojanje folije za podmazivanje) sprečava se skupljanje prljavštine. Agregat je zaštićen od korozije i spoljašnjih faktora trajno elastičnom zaštitnom folijom. Pogodan je za primenu na suvim i vlažnim površinama. Otporan je na temperature do 250°C. Poseduje dozvolu kompanije „Daimler" za primenu.

Oblasti primene
Motori, delovi kućišta, gumena creva i agregati putničkih i komunalnih vozila itd.

Saveti za primenu
Pomoću aerosolnog raspršivača ili, u idealnom slučaju, pribora „Cyclone" ravnomerno naprskati sprejom u tankom sloju prethodno očišćene, vlažne ili suve površine i ostaviti da se osuše

Upozorenje
Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost. Ne nanositi na površine sa nepoželjnom glatkoćom.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.


Made on
Tilda