MAGNA Auto Detailing Studio

Glas Star

44010,44001
1170,00
RSD
Koncentrisani čistač stakla kategorije Premium
Koncentrisani čistač stakla na alkoholnoj bazi je namenjen za primenu na svim glatkim površinama voziila otpornim na alkohol, zgrada i dr. Lako uklanja čak i najuporniju prljavštinu nastalu od ulja, masti, silikona, zaostalog voska, lagane magle pri prskanju, aktivnosti insekata i sl. Čistač Glas Star brzo isparava ne ostavljajući fleke, a aditivi za stvaranje sjaja i glatkoće poboljšavaju klizajući efekat krpe za čišćenje. Zbog sadržaja alkohola krpe koje se koriste brže se suše. Idealan je i za primenu u zimskim uslovima. Poseduje dozvolu kompanije „Dajmler" za primenu.

Oblasti primene
Glatke površine otporne na alkohol kao što su prozori, ogledala, pločice za obloge, metalna opšivka, radne površine stolova i dr.

Saveti za primenu
Naprskati sprej u čistom ili rastvorenom obliku u proporciji do 1:3 (u idealnoj varijanti osmoziranom vodom) i protrljati.

Upozorenje
Pre upotrebe proveriti čvrstoću farbe i kompaktibilnost materijala.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda