MAGNA Auto Detailing Studio

MZR Mehrzweckreiniger

86001, 86011
1400,00
RSD
Čistač unutrašnjih prostora i specijalni čistač MZR
Visokoefektivni universalni alkalni intenzivni čistač je namenjen za čišćenje vozila, komercijalnih i stambenih objekata, proizvodnih prostorija i zgrada. Ulja, maziva, mastila, čađ, nikotin, nastale sive nijanse i obično blato na putevima uklanjaju se temeljno i pažljivo. Takođe je namenjen za čišćenje proizvoda od plastike, tekstilnih proizvoda, tapaciranih sedišta, mašina itd. Univerzalni čistač Mehrzweckreiniger ima odličnu sposobnost rastvaranja prljavštine i sposobnost da eliminiše ponovno taloženje prljavštine. Pruža prijatnu aromu oko tretiranih površina. Poseduje dozvolu kompanije „Daimler" za primenu.

Oblasti primene
Tekstilni proizvodi otporni na alkalije, tepisi, tapacirane površine, tavanica krova vozila, proizvodi od plastike, industrijska oprema itd.

Saveti za primenu
U zavisnosti od količine prljavštine naneti na površinu u proporciji od 1:5 do 1:50 pomoću aerosolnog raspršivača uz korišćenje rukavica od mikrovlakana i sl. i ostaviti malo da deluje. Po potrebi obraditi obraditi površinu mehaničkom četkom ili krpom. Ostatke proizvoda obrisati vlažnom krpom ili ukloniti pomoću usisivača za suvo i vlažno čišćenje. Pri upotrebi u raspršivačima ili drugim uređajima za čiščenje tepiha ili tapaciranih površina savetujemo vam da dodate suzbijač pene Kocentschäumer.

Upozorenje
Ne upotrebljavati na zagrejanim površinama. Ne dozovoliti da se isuši. Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.


Made on
Tilda