MAGNA Auto Detailing Studio

Green Star

291001, 291011, 291005
950,00
RSD
Green Star Univerzalno sredstvo za čišćenje
Alkalno univerzalno sredstvo za čišćenje visoke koncentracije.
Zbog svojih visokih sposobnosti za čišćenje i uklanjanje masti ovaj proizvod se može upotrebljavati kao univerzalno sredstvo za čišćenje podova u radionicama, proizvodnim prostorijama, za čišćenje unutrašnjih i spoljnih površina putničkih i teretnih vozila, kao i za pranje motora. Specijalni antikorozijski inhibitori obezbeđuju visoku kompatibilnost materijala sa osetljivim delovima, kao na primer sa delovima od anodiziranog aluminijuma.
Kiselost (vrednost pH): 12,5

Oblasti primene
Putnička vozila, kamping i komunalna vozila, čišćenje enterijera i tekstilnih proizvoda, komercijalnih i stambenih objekata, podovi u radionicama i proizvodnim prostorijama, mašinama i dr.

Saveti za primenu
- Spoljašne pranje vozila i pranje motora: od 1:5 do 1:30. Naneti na čitavu površinu, ostaviti da malo deluje i temeljno isprati uređajem za pranje sa visokim pritiskom.
- Čišćenje unutrašnjosti vozila i tekstilnih proizvoda: od 1:10 do 1:20. Ostatke proizvoda ukloniti pomoću vlažne salvete ili usisivača za suvo i vlažno čišćenje. - Podovi u radionicama i proizvodnim prostorijama: od 1:40 do 1:120.
Vreme izlaganja je maks. 5 min., maksimalna radna koncentracija 1:3.

Upozorenje
Ne upotrebljavati sredstvo na zagrejanim površinama. Pre upotrebe promućkati. Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost.

Napomena
Podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Made on
Tilda