Felgenblitz säurefrei, 11l
218011
9232,00
RSD
Neutralno sredstvo za čišćenje felni, viskozno
Efikasni gel za čišćenje felni sa neutralnim pH na bazi specijalnog neutralnog komponenta. Ukorenjena prašina na kočnicama, rđa i druge neorganska nečistoće se temeljno uklanjaju bez oštećenja materijala. Viskozna konzistencija ima dugotrajan adhezivni efekat i produženu izloženost. Efikasnost se prati pomoću indikatora rezultativnosti (crvena boja). Ima vodonepropustan efekat i sadrži aditive za stvaranje sjaja.
Kiselost (vrednost pH): 7,5

Oblasti primene
Aluminijumske, čelične i hromirane felne. U slučaju da se koriste felne veoma podložne oštećenju, kao naprimer polirane aluminijumske felne, potrebno je prethodno proveriti kompaktibilnost materijala na mestima koji su skriveni od pogleda.

Saveti za primenu
Poprskati felne sprejem u nerastvorenom obliku i ostaviti da deluje oko 3 minute. Po potrebi dodatno tretirati površinu četkom i temeljno isprati uređajem sa visokim pritiskom. Ako postoji jaka prljavština ponovite proceduru. Na felnama koje su lako podložne oštećenjima ukloniti u potpunosti ostatke proizvoda iz otvora za matice za montiranje točka i iz žlebova, a u slučaju potrebe dodatno osušiti.

Upozorenje
Ne upotrebljavati na zagrejanim površinama. Ne dozvoliti da se isuši. Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost.

Napomena
Ovi podaci o robi su isključivo informativne prirode. Pozivanje na odgovornost naše kompanije na osnovu takvih podataka je isključeno. Sami treba da proverite pogodnost sredstva za konkretnu oblast primene. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Click to order
Total: 
Ime
E-mail
Telefon
Način plačanja
Isporuka
Adresa
Made on
Tilda